Facebook

Wijzigingen per 1 september 2017

Geplaatst op 1 september 2017 om 12:16
Wijzigingen per 1 september 2017
Mededeling wijzigingen per 1 september 2017
Lees meer

Nieuw!! Bekkenfysiotherapie in Gezondheidscentrum de Wilg

Geplaatst op 15 december 2016 om 11:18
Nieuw!! Bekkenfysiotherapie in Gezondheidscentrum de Wilg
NIEUW! Bekkenfysiotherapie in Gezondheidscentrum de Wilg.

Vanaf januari 2017 is er complete bekkenzorg mogelijk in gezondheidscentrum de Wilg. Bekkenfysiotherapeut Marja Kloosterboer zal vanaf januari spreekuur houden in het gezondheidscentrum.
Marja heeft jarenlange ervaring in het behandelen van klachten in en rondom het bekken bij mannen, vrouwen en kinderen. Hierbij kun je denken aan klachten op onder andere het gebied van plassen, ontlasting, op seksueel gebied, zindelijkheid, zwangerschap en pijn. Heeft u klachten of denkt u dat de bekkenfysiotherapeut u kan helpen neem contact op met:

Gezondheidscentrum de Wilg
Telefoon:      0527-612299
E-mail:        info@fysio-dewilg.nl
Lees meer

Behandelbank voor Sportclub Emmeloord

Geplaatst op 25 april 2016 om 15:44
Behandelbank voor Sportclub Emmeloord
Dankzij bemiddeling van Jasper Stege heeft de "Academie voor Fysiotherapie Thim vd Laan" aan Sportclub Emmeloord een hoog-laag behandelbank geschonken.
Hij staat al ter plaatse! De bank zal worden gebruikt voor ons wekelijkse sportspreekuur (maandag van 19.00 tot 20.00 uur), maar kan ook gebruikt worden door de verzorgers van Sportclub Emmeloord.
Lees meer

Collega Jolanda de Munnik nu ook Oedeemfysiotherapeut

Geplaatst op 25 april 2016 om 15:09
Collega Jolanda de Munnik nu ook Oedeemfysiotherapeut

In maart 2016 is Jolanda de Munnik geslaagd voor haar opleiding tot oedeemfysiotherapeut. Dit vormt een mooie aanvulling in haar begeleiding van o.a. oncologische patiënten. In september zal zij haar studie vervolgen aan de Vrije Universiteit Brussel tot Master of Science in de Lymfologie & Oncologie.
Lees meer

Inspirerende lezing neurowetenschapper dr. Ben van Cranenburgh

Geplaatst op 19 oktober 2015 om 14:00
Inspirerende lezing neurowetenschapper dr. Ben van Cranenburgh
Collega's Jolanda de Munnik en Itte Humalda bezochten op 16 oktober een lezing van neurowetenschapper Dr. Ben van Cranenburgh

Bij hersenbeschadiging door bijvoorbeeld hersenschudding of beroerte kunnen er veel verschillende soorten problemen ontstaan. Ook als de restklachten op het eerste gezicht lijken mee te vallen, kunnen er toch nog neurologische problemen zijn die het dagelijks leven kunnen ontregelen. Te denken valt aan veranderingen zoals vermoeidheid, omdat bijvoorbeeld iets oppakken wel lukt, maar met veel meer nodige hersenactiviteit als voorheen. Of de dingen die iemand ziet, hoort en voelt worden verkeerd geïnterpreteerd (het geluid van een optrekkende auto wordt verward met een doortrekkende wc). Dit soort veranderingen maken het leven niet bepaald eenvoudig en maken terugkeer naar het oude leven soms moeilijk. Het goed onderzoeken van de problematiek is van groot belang. Iedere patiënt vraagt om een eigen aanpak. Mensen met neurologische problemen worden ondersteund en getraind door gebruik te maken van diverse strategieën. We willen dhr. van Cranenburgh bedanken voor deze inspirerende bijscholing.
Lees meer

Pagina 1 van 6 [01] [02] [03] Oudere items »