Sportfysiotherapie

Sporten is gezond. Maar hoe zit het als je door te sporten een blessure oploopt? Dan is sporten nog steeds gezond, mits je op verantwoorde wijze revalideert. En daar kan Fysiotherapie Praktijk de Wilg u bij helpen!

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen, al dan niet tijdens sporten, en die zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen hervatten. De sportfysiotherapeut kan ook preventieve ondersteuning bieden bij mensen die (weer) willen starten met sporten of geoefende sporters die hun prestaties blessurevrij naar een hoger niveau willen tillen.

Een sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens sporten gebeurt en kan analyseren hoe u geblesseerd bent geraakt. Hij weet ook hoe belangrijk de sport voor u en uw vereniging is. Een sportfysiotherapeut heeft een meerjarige aanvullende opleiding gedaan die volledig gericht is op de behandeling en begeleiding van mensen met sportgerelateerde klachten.

Onze praktijk is zo ingericht dat wij u sportspecifiek en functioneel kunnen trainen tot uw oorspronkelijke niveau of zelfs daarboven.

Binnen Fysiotherapie Praktijk de Wilg zijn Bart van der Meulen en Robbert de Grauw werkzaam als sportfysiotherapeut