Fysiotherapie

Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Ze komen vanwege een verkeerde houding of omdat een beweging problemen oplevert. Dat kan talloze oorzaken hebben. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, gevolgen van een ongeval, een ziekte of een verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijks leven kunt voortzetten. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten en om verergering ervan te voorkomen.

Gewoon weer boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, zonder pijn en problemen weer aan het werk. Ook dat zijn zaken waar een fysiotherapeut u mee kan helpen. Maar ook als u in een instelling verblijft, kunt u dankzij fysiotherapie soms eerder terug naar uw vertrouwde thuisomgeving. De fysiotherapeut leert u hoe u door verantwoord te bewegen, klachten kunt voorkomen of beperken.

Fysiotherapie Praktijk De Wilg
Fysiotherapie Praktijk de Wilg bestaat uit een groep enthousiaste therapeuten. De praktijk kenmerkt zich door een visie waarbij de mens centraal staat, maar met een diversiteit in aanpak. Dat betekent dat therapeuten verschillende specialisaties en behandelwijzen kunnen hebben en zij elkaar aanvullen. Onze patiënten ervaren dit als een kwaliteit. Niet zelden worden zij dan ook door verschillende therapeuten gezien.

De behandelingen vinden plaats in de behandelkamer, de sportzaal of eventueel aan huis. De behandeldoelen zijn divers en worden samen met de patiënt bepaald. Hierdoor zullen de behandelingen hoofdzakelijk één op één plaatsvinden