Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut

Specialisaties
Schouderrevalidatie, handtherapie als aandachtsgebied, in het bezit van de kwalificatie dry needling

Biografie
Met collega Gerben Schrale ben ik in 1985 gestart met Fysiotherapie Praktijk de Lange Dreef wat inmiddels is uitgebreid met de fysiotherapie locatie in Gezondheidscentrum de Wilg. In de afgelopen 30 jaar heb ik mij op diverse terreinen verder verdiept en werk binnen mijn vakgebied als fysio-manueeltherapeut veel met de methode Mulligan.
Speciale   interesse ligt in het vinden van de achterliggende oorzaken van het aanwezige probleem in het houdings- en bewegingsapparaat.

Extra activiteiten
Lid SchouderNetwerk zuidwest Friesland en Noordoostpolder.
Het geven van gastcolleges aan collegae in Oost Afrika en meer specifiek het organiseren en mede als fysio-manueeltherapeut het begeleiden van internationaal erkende Mulligan cursussen in Kenia.

Kenia: Begin jaren tachtig werkzaam geweest als fysiotherapeut in een polioproject in Kenia. Nog steeds ben ik actief betrokken bij diverse humanitaire projecten vrnl. in Afrika, hetzij nu voor het grootste deel op afstand.

En dan nog dit…
Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden in de hoedanigheid van vlieginstructeur op de Luchthaven Lelystad, mijn tweede passie.

E-mail: jos.netten@fysio-dewilg.nl